• LA SOLUCIÓN REAL A TU SALUD

  • TU SALUD EN MANOS EXPERTAS

  • TRABAJAMOS PARA DARLE SALUD A TU VIDA

  • SU SALUD ES NUESTRA RESPONSABILIDAD

  • SOLUCIONES REALES PARA LOS QUE MAS AMASkopi klokker

140x140

Fra kong Davids skjold til steinsøyler til vidundermaterialet grafen, har sekskanter forekommet gjennom naturen og tiden, og alltid representert pålitelighet og balanse, stabilitet og allsidighet. For sin andre modell har det koreanske merket Varon Chiri tatt denne tidtestede formen og innlemmet den i sitt eget designspråk for å lage The Hexagon. En naturlig etterfølger til merkets første modell, The Blazer,kopi klokker The Hexagon har et raffinert design med slående detaljer som tilbyr eksepsjonell luksus til en tilgjengelig pris.

Varon Chiri finner sin inspirasjon i Joseon-perioden, de 500 årene som markerte det siste dynastiske kongedømmet Korea. I løpet av denne perioden ble Sainchamsageom ("Great Four Tiger Sword") laget hvert 12. år i tigerens år for å avvise negativ energi og bringe positivitet og fred til landet. Merkets logo er hentet fra formen til dette sverdets pommel, og merkenavnet fra formålet med sverdet, med "Varon Chiri" som betyr "Skriv tilbake det onde med riktig vilje." Passende nok ble merket lansert i 2022, tigerens år, med sin debutmodell, The Blazer. Å følge opp The Blazer var imidlertid ingen enkel oppgave. Denne modellen var et resultat av grundig forskning og design, inkludert en undersøkelse på 750 personer, for å lage et vakkert ur med ideelle proporsjoner som forblir tilgjengelig for alle som måtte ønske det. Blazeren presenterte klassisk stil med nøyaktige proporsjoner for en klokke som var sofistikert, men klar for enhver situasjon. Hexagon bygger på den etosen, men gir en mer sporty urskive til merkevarekatalogen.

Hexagons mattblå urskive har en rikdom som er supplert med aksenter av gule og polerte visere og indekser. Skiven leverer løftet om navnet sitt, og har sekskantede elementer i den dristige timeviseren, den lumede sekundviseren og de langstrakte indeksene. Alle elementene eksisterer i harmoni, og gir eksepsjonell lesbarhet under alle forhold takket være den gjennomtenkte bruken av BGW9 Super-LumiNova. Selv om den unike designen til disse elementene ville være nok til å få denne klokken til å skille seg ut, har Varon Chiri gått lenger, og lagt til dybde til denne allerede engasjerende urskiven. En kapittelring omkranset i strålende gult markerer minuttene og er hevet over den sentrale skiven, og like utenfor det er en betydelig hevet ring lagt til for å skape en sensasjonell dimensjonalitet. Å fullføre urskiven og gi forbedret lesbarhet er kardinaltimene, presist plassert og trykt i Super-LumiNova.

Når en merkevare utvikler en modell nummer to, er det ofte en trang til å skape noe helt nytt, noe som like ofte resulterer i en divergerende design som etterlater merkevarekatalogen uten sammenheng. Etter alt arbeidet den la ned i vesken og armbåndet for The Blazer, innså Varon Chiri smart at den eksisterende plattformen var den perfekte å bruke for The Hexagon. Dekselet i rustfritt stål måler 38,5 mm på tvers og 45 mm fra lug-til-tapp, med en tykkelse på bare 9,7 mm, og sikrer den samme uovertrufne komforten som The Blazer tilbyr. Det polerte dekselet har børstede flanker og slanke ører, som buer ned og går sømløst over til det tilpassede armbåndet. Det 20 mm avsmalnende armbåndet kompletterer etuiet med en blanding av polerte og børstede overflater, med V-formede lenker som minner om sperrene i koreanske palasser. For optimal komfort og sikkerhet er armbåndet utstyrt med en dobbel låsespenne med en glidende mikrojusteringsmekanisme for dimensjonering underveis. For å tilby mest mulig nøyaktig tidtaking,replika klokker stoler Varon Chiri nok en gang på den automatiske Miyota 9039, som sikrer en gangreserve på 42 timer og nøyaktighet på -10/+30 sekunder per dag. Skjuler bevegelsen er en sirkulær børstet bakside preget med Varon Chiri-logoen.

NUESTROS VALORES

NUESTRA MISIÓN

Brindar a nuestros pacientes, una atención integral de salud eficiente y oportuna, previniendo enfermedades alérgicas e inmunológicas y contribuyendo a la recuperación y rehabilitación de los pacientes, para lograr su bienestar mejorando su calidad de vida. Contando para ello con un staff Médico calificado y actualizado, una infraestructura funcional y modernos equipos.

NUESTRA VISIÓN

Mantenernos como la clínica Líder y pionera de la especialidad en el ámbito nacional, reconocida por mantener a través del tiempo una atención de calidad y excelencia en el servicio que brindamos.

STAFF MEDICO

CONOZCA NUESTRO PROFESIONALES